Då är det bara en dag kvar innan helg. Det ska bli skönt för jag är trött nu. Ibland undrar jag om jag har narkolepsi för på jobbet så kan jag helt plötsligt bli supertrött och jag kan inte hålla ögonen öppna. Idag på ett möte så nickade jag till men vakna av att huvudet föll ner, pinsamt!!!! Jag kollade runt lite för att se om nån såg men ingen sa nåt men tror ändå att dom märkte de. Usch det är så jobbigt när man får såna där trötthetssvackor. 
Kanske så småning om får kolla upp om det finns nåt vilorum jag kan smita iväg till och sova en kvart om dagarna. För jag vill ju helst jobba så om det är de som krävs för att jag ska orka så får jag kanske göra de. 
 
Men det jobbiga är att jag har svårt att acceptera att jag knappt orkar en hel arbetsdag. Det är väl som K säger ingen som förväntar sig eller kräver att jag ska orka utan det är jag själv som ställer dom kraven på mig. Jaja, jag får väl försöka jobba på de :) Men det kanske kommer naturligt snart då dom säger att man blir tröttare och tröttare för varje behandling. 
 
Nackdelen nu med att jobba heltid och att jag är så trött är att kvällarna blir väldigt korta för jag lägger mig så otroligt tidigt. Den här veckan har jag krupit ner i sängen och kollat på tv en stund redan vid nio, halv tio på kvällarna. Det är ju väldigt tidigt för att vara vuxen :) Men om jag ska orka upp 05:45 så behöver jag somna tidigt. 
På tal om det så får jag sovmorgon imorgon :) Jag ska lämna prover imorgon bitti och labbet öppnar inte förens halv åtta så jag kan åka hemifrån en halvtimme senare än vanligt :) 
Sen innan lunch ska jag träffa min nya läkare, får se hur hon är. Jag hoppas hon är lika bra som min förra läkare men det tror jag nog :) 
 
Nä nu är det dags att stänga av hjärnan och slötitta på tv en stund för snart måste jag sova :)
Min söta lilla prinsessa ligger här bredvid och snarkar så gott så snart ska jag göra henne sällskp. Hon är lika kvällstrött som sin matte :)