Dagarna bara försvinner men de är väl så när man har mycket att göra. Vi håller och fixar i huset för fullt. K har lagt golv i tre rum nu och har börjat lite i de fjärde rummet. 
Jag har skruvat möbler idag och börjat göra lite i ordning i S rum. Hans rum är färdigt så vi kan börja plocka i ordning där men problemet är bara att grejerna som ska in dit står natruligtvis längts in garaget och går inte att få ut utan att flytta på ALLA grejer. Så det får väl vänta lite men jag vill så gärna göra i ordning :) 
 
Imorse var jag även och köpte vinterdäck till bilen. Hitta en annons på blocket som jag kunde pruta lite på. Skönt att ha de gjort för de är ju en sån där grej som jag inte kommer undan ifrån men trist att lägga pengar på sånt. Speciellt nu när man hellre skulle vilja lägga dom pengarna på huset. Visst är det härligt att få lägga 6000 spänn på bilen på en vecka, ny vindruta och däck :( 
 
Imorgon fortsätter fixandet så nu har vi tagit kväll och ska slappa lite innan vi ska lägga oss. Jag har kollat klart på säsong 7 av Dexter så jag och K börjat igår på säsong 8. Den serien är ju sååå bra så vi vill bara sätta igång och titta nu. Vi har precis lagt S så när han somnar så  sätter vi igång :)