Dagen har innehållit lite olika saker idag. Morgonen började med lite mys med S (som vanligt). S brukar sova vädligt bra så natten tillhörde ovanligheten. S var vaken mellan klockan 2 och 4. Inser att det inte är min bästa tid på dygnet, riktigt trött då. Men vi fyra tiden somnade han om som sagt och sov till strax efter sju. 
 
Efter vår mysstund så åkte jag med S till sin farmor och farfar och där var även hans faster och kusin som är på besök i stan. För egen del fick jag åka vidare till tandläkaren. Dags för rotfyllning. Det gick bra och nu börjar vi närma oss slutet på de där. Nästa vecka ska jag tillbaka och göra det sista och då ska det vara ett kort besök, endast 30 minuter. 
 
Efter tandläkaren tyckte jag att jag gjort mig förtjänt av lite lyx så blev lunch på Java med syrran. Kul att ses och uppdatera lite. Känns som om det var länge sen vi sågs. 
 
Ikväll blev det träning igen. Testade spinning på Actic. Jag har ju fått en gratis prova-på-vecka där så jag försöker prova lite olika pass för att se om det är ett gym jag vill köpa kort på. Men jag blev besviken idag. Instruktören var helt okej men cyklarna var värdelösa. Inga cyklar som jag känner att jag vill spendera mycket tid på så nu fick jag beslutångest igen om vart jag ska köpa träningskort. Får se om jag kan få en prova-på-vecka på Njoy innan jag bestämmer mig. 
 
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av The Good Wife innan jag ska sova, är trött ikväll. S sover gott och hoppas han sover hela natten, som han brukar göra :)