Idag har vi varit i friidrottshallen och tittat på P när han tävlat. Han var såååå duktig!!
Tre grenar deltog han på, kula, 60 meter och 200 meter. Han var superduktig i alla tre. Kula och 200 meter var första gången han tävlade i och han gjorde riktigt bra resultat. På 200 meter slog han pers med 3 sekunder (alltså bästa tiden han gjort på träning nån gång). 
På förra tävlingen hade han 10:04 på 60 meter så idag var målet att komma under 10 sekunder och det klarade han - 9:94! Så han var nöjd även om han missade en finalplats med 8 hundradelar. 
 
Men en riktigt bra tävling av P! Han är så duktig och jag blir så stolt!! :) 
 
Det roliga på dom här tävlingarna är att man springer på så många gamla simmarvänner. Två av mina gamla simmartränare brukar vara där och likaså syrrans gamla tränare, och en tjej som jag var tränare tillsammans med :) Värsta simmargänget :) Verkar som om det är friidrott som gäller numera även om några av dom även håller på med simning. Kul i alla fall att snacka lite med grabbarna, PK har jag inte sett på år och dar. GT och ÅS såg jag på simtävlingen som jag var och tittade på. 
Jag lär väl springa på dom igen med tanke på att det snart är friidrottstävling snart igen och jag måste ju självklart heja på min duktiga P :)