Oj vad ekonomiska vi har varit idag. Vad gör man inte för att spara några slantar :) 
Igår kväll precis innan vi skulle gå och lägga oss kollade vi runt lite på blocket och då kom det en annons ut på en bäddsoffa. Den skulle bli perfekt i nya huset i D's rum. Så vi ringde direkt och skulle få hämta den idag. 200 spänn för en soffa, som hittat :) 
Så idag när vi skulle behöva en släpkärra för att hämta soffan så tänkte vi att vi passar på att köpa golv också på Bauhaus. Dels för att det golvet vi vill ha nu var lite billigare pris på och att man får låna släp där gratis :) 
När vi kommer dit och köper golvet så visar de sig att de lägre priset inte gällde längre, gick ut förra veckan men vi fick det till de lägre priset ändå.
 
När vi hämtat soffan så åkte vi och lastade av allt golv och soffan, usch vad jobbigt det var att bära. Jag får ju egentligen inte bära så tungt än pga kejsarsnittet, får bära max 5 kg i ytterligare 2 veckor men de blev ju lite tyngre än så idag :) 
Jaja inte mycket att göra åt. 
 
Sen blev det en liten roadtrip till Ikea i Västerås för att fynda bokhyllor och skrivbord. De vi vill ha var det nu halva priset på men fanns ju natruligtvis inte på Ikea här i stan. Men Västerås är bara en timme bort så vi tänkte att vi sparar i alla fall pengar på att åka dit. 
Så det blev 7 bokhyllor och ett skrivbord. 
 
Så efter den här fixar dagen så har vi sparat ca 3000 kr. Många andra saker man kan lägga dom pengarna på :) 
 
Det känns lite i kroppen nu efter allt bärande och det gör faktiskt lite ont i snittet :( Men de var de värt :)